Eutraco Brandpreventie


Tel: 071-3621683

Mob: 06-45770505


    :info@eutraco.nl

Ik wil een vraag stellen

Contact

Bezoekadres

Bedrijventerrein
`s Gravendijck

Keyserswey 49 b
(Bij 47 het straatje in)

2201 CW NoordwijkVoordelig

Topkwaliteit

Milieuvriendelijk

Snelle Levering

Home Productkiezer Producten Direct Bestellen Toepassing Het aanbrengen De werking Testen en TNO Milieu Certificaat Referenties Controle Kerst Laten aanbrengen VoorwaardenGarantie en Certificaat


Finivlam® garandeert de werking van haar producten voor een periode van één jaar, uitgezonderd Finivlam T (3 maanden), Finivlam PLUS (5 jaar) en Finivlam H PROFI (5 jaar bij gebruik buiten en 10 jaar bij gebruik binnen). U ontvangt een invul certificaat en tevens bewijs is voor de verzekering en brandweer dat u het product van ons ontvangen heeft, uiteraard moet het product op de juiste wijze zijn toegebracht en het resultaat gecontroleerd. De garantie vervalt indien de brandvertragend behandelde oppervlakten worden gereinigd, gewassen of met andere producten behandeld. Na reiniging of wassen dient het oppervlak opnieuw brandvertragend te worden behandeld.

Certificaten worden uitsluitend meegeleverd met uw bestelling en geprint op ons originele briefpapier, om fraude te voorkomen.

Nadat u ons product toegepast heeft dient u het resultaat volgens de gebruiksaanwijzing te controleren en het certificaat in te vullen.

Eventueel kunt u een proef stukje van het behandelde materiaal bewaren bij uw certificaat zodat de brandweer middels een test kan controleren of het resultaat voldoet aan de eisen die in de wet worden gesteld.