N       Finivlam ®

Gebruiksklaar

 

 

Finivlam® N is een brandvertragend  impregneermiddel speciaal ontwikkeld voor het brandvertragend maken van natuurlijke stoffen. Finivlam N beschermt uw interieur tegen de gevolgen van brand en voorkomt dat een beginnende brand kan uitgroeien tot een uitslaande brand. Tijdens de drogingperiode hecht het product zich aan het oppervlak en

vormt een bijna onzichtbare beschermlaag.

 

Gebruiksaanwijzing:

Ramen, wanden en vloeren dienen tot een afstand van 3 meter vooraf met een waterdichte folie (bouwmarkt) afgedekt te worden. De te behandelen gordijnen en/of vitrages dienen vrij en zo glad mogelijk te hangen in verband met gelijkmatige droging (eventueel wat plooihaken verwijderen). Schudden voor gebruik!! Het te behandelen object benevelen met Finivlam N vloeistof. U kunt hiervoor een plantenspuit of onkruidspuit gebruiken. Let u er op dat het product goed verdeeld wordt. Hierna laten drogen. Plantenspuit direct na gebruik goed doorspoelen met warm water.

 

Test

De werking van Finivlam® N kunt u na de droogtijd zelf controleren. U kunt dan 2 cm. onder een stukje behandelde stof een vlammetje houden. De stof  moet minimaal 15 seconden geen vlam vatten. Indien de werking onvoldoende is moet de behandeling herhaald worden. Controleer altijd de werking. Zonodig de behandeling herhalen. Doorgelekte vloeistof kunt u verwijderen met warm water (60 graden) waaraan toegevoegd 2 % ammonia. Afhankelijk van de vezelkwaliteit kan enige krimp voorkomen.

 

Finivlam® is een geregistreerd handelsmerk van een assortiment milieubewuste kwaliteitsproducten van Eutraco Noordwijk.

Telefoon (071) 3624403  Fax (071)3629060 Email: info@finivlam.nl Postbus 428, 2200 AK Noordwijk, www.finivlam.nl

 

NU BESTELLEN

 

terug naar website