Eutraco Brandpreventie


Tel: 071-3621683

Mob: 06-45770505


    :info@eutraco.nl

Ik wil een vraag stellen

Contact

Bezoekadres

Bedrijventerrein
`s Gravendijck

Keyserswey 49 b
(Bij 47 het straatje in)

2201 CW NoordwijkVoordelig

Topkwaliteit

Milieuvriendelijk

Snelle Levering

Home Productkiezer Producten Direct Bestellen Toepassing Het aanbrengen De werking Testen en TNO Milieu Certificaat Referenties Controle Kerst Laten aanbrengen VoorwaardenFINIVLAM® H PROFI


gebruiksklaar


Finivlam® H PROFI is een brandvertragend  impregneermiddel speciaal

ontwikkeld voor het op professionele wijze brandvertragend behandelen van onbewerkt hout, zoals balken, binten, riet, blokhutten, tuinhuisjes en plaatmaterialen. Finivlam® H PROFI beschermt uw interieur en exterieur tegen de gevolgen van brand en voorkomt dat een beginnende brand kan uitgroeien tot een uitslaande brand. Tijdens de drogingsperiode hecht het product zich aan het oppervlak en vormt een bijna onzichtbare beschermlaag.


Gebruiksaanwijzing:

Ramen, wanden en vloeren dienen tot een afstand van 3 meter vooraf met

een waterdichte folie (bouwmarkt) afgedekt te worden. De te behandelen

oppervlaktes dienen onbehandeld, droog en stofvrij te zijn. Schudden voor gebruik!! Het te behandelen object benevelen met Finivlam® H PROFI vloeistof. U kunt hiervoor een plantenspuit of onkruidspuit gebruiken. Let u er op dat het product goed verdeeld wordt. Hierna laten drogen. Plantenspuit direct na gebruik goed doorspoelen met warm water. Het product kan ook met een roller of kwast worden aangebracht. Hout en riet dienen driemaal op bovenstaande manier behandeld te worden. Na droging kan het behandelde oppervlak eventueel verder afgewerkt worden.


Verbruik, Garantie en Certificaat

Om te kunnen voldoen aan de normen van het SBI Euroklasse B certificaat, dient met 10 liter Finivlam® H PROFI maximaal 37 m² hout behandeld te zijn. Bij  binnentoepassing bedraagt de garantietermijn 10 jaar, bij buitentoepassing bedraagt de garantietermijn 5 jaar.


Finivlam® is een geregistreerd handelsmerk van een assortiment milieubewuste

kwaliteitsproducten van Eutraco Noordwijk. Telefoon: +3171-3624403  

Fax +3171-3629060. Email: info@eutraco.nl Postbus 428, 2200 AK Noordwijk, www.eutraco.nl

Nu bestellen