Winkelwagen

Persbericht Brandveilig.com


Brandvertragende producten van FINIVLAM zijn koploper in brandveiligheid voor textiel, beurzen, evenementen en kerstdecoraties

Een uitgebreid assortiment gebruiksvriendelijke producten om de meest uiteenlopende stoffen, voorwerpen en objecten te laten voldoen  aan de wettelijke eisen tegen een gunstige prijs, dat is het succes van FINIVLAM. 

Finivlam producten zijn onder andere geschikt voor gordijnen, vitrage, synthetische stoffen, mengvezels, natuurlijke stoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tentoonstellingen, 
beurzen, evenementen, hout, papier, kunststoffen, kerstbomen, kerststukjes, kerstdecoraties en nog veel meer.

De producten van Finivlam zijn gebruiksklaar en kunnen geleverd worden in handzame cans van 10 en 5 liter, en in sprayflacons van 1 liter en een ½ liter. 
Voor grootverbruikers kan het product worden afgevuld in containers van 1000 liter of desgewenst onder private label in het formaat dat de klant prefereert.

De research- en ontwikkelingsafdeling van FINIVLAM heeft de laatste jaren niet stil gezeten; 
Aanvankelijk bestond het assortiment uit twee producten, FINIVLAM S voor synthetische vezels en FINIVLAM N voor natuurlijke vezels. 
Inmiddels zijn er acht verschillende FINIVLAM producten, geschikt voor onder andere kerstbomen en decoraties, hout, papier, kunstplanten en nog veel meer.

Alle FINIVLAM producten worden geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing  en een invul garantiecertificaat. De garantietermijn kan uiteenlopen van drie maanden tot maar liefst vijf of zelfs tien jaar (FINIVLAM H PROFI bij gebruik binnenshuis)

Voor tijdelijke toepassingen zoals tentoonstellingen, beurzen en evenementen is vaak maar een korte garantietermijn gewenst,  FINIVLAM T geeft een uitstekend resultaat op korte termijn, is low budget geprijsd en heeft een garantie van drie maanden. 

FINIVLAM PLUS is het nieuwste product in het assortiment en is uitermate geschikt voor duurzaam gebruik op gordijnen, vitrage, synthetische stoffen, mengvezels, natuurlijke stoffen, meubelstoffen en decoratiestoffen  in bijvoorbeeld hotels, bioscopen, instellingen voor gezondheidszorg, buurthuizen ed. 
FINIVLAM PLUS heeft een garantietermijn van vijf jaar. 

FINIVLAM producten behoren niet voor niets tot de TOP van producten voor brandveiligheid;  ze zijn  eenvoudig in het gebruik, voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing en invulcertificaat, TNO getest en kunnen snel geleverd worden in Nederland,  België, Duitsland, Frankrijk  en de rest van Europa. Eenvoudig te bestellen via www.eutraco.nl of www.111TOP.com  en gemakkelijk te betalen met IDEAL, PayPAl, creditcard en bankoverschrijving. 

Bestellingen kunnen ook, na afspraak, afgehaald worden bij Eutraco handelsonderneming, Bedrijventerrein `s Gravendijck,  Keyserswey 49 b, 2201 CW Noordwijk. 
Tel: 071-3621683, Mobiel: 0645-770505Fax: 071-3629060